våffeldagen!


Sjuk.

I dag är jag sjuk. Jag tog svininfluensa spruta och TBE sprutan och fick feber.

I dag har jag sovit jättemycket. jag var hos mormor i går och spelade ett spel, mormor fick lamm i förrgår och den var jättesöt. När jag sa Bäää då svarade lammet bää. Vi tog fram mormors påskgrejer och jag fick med ett jättestort påskägg.
Johan skall passa mig idag när mamma åkt till jobbet.

Johan har blivit mycket snällare och pratar med snäll röst.
här är en bild på mig och Johan för ett år sedan.

.

Fredagsmys på gång och Farmors gäststuga med groggaltan.


Hemma igen.

Hemma, hemma hemma vi är hemma nu.
Igår så åkte vi jättelänge i en bil. Från Österike genom Tyskland, båt till Danmark och sen båt till Sverige. Vi kom fram kl 2 på natten.
Idag har jag lekt med lego med pappa och lekt med Elvira.

Nästa resa går till Italien med mamma, pappa, farfar, Maj den 11:e maj till 16 maj. Vi skall åka runt i Toscana och sola.

Hej då Lukas


Fredag

Vi har åkt i en världscupsstörtloppsbacke. Det var svårt. Mycket bucklor. Vi har ätit fondue i kväll det var Jonas födelsedag.
Johan hade träningsvärk efter en dags snowboardsåkande så han orkade inte åka med oss.
Här kommer några bilder:

Johan var slapp idag.


Här äter vi alla fondue!


moster Malin och mamma!


min tuffa pappa!


Torsdag

I dag har vi åkt mycket skidor. Johan, Albin och Axel har åkt snowboard och Lukas åkte med dem, men tyckte det gick alldeles för långsamt. Han har fått sina långa skidor och åker jättefort (alldeles för fort) och snowboardarna hinner inte med. Han åkte mellan portar och försökte komma så nära varje port som möjligt. Tyckte jag var världens bästa mamma när jag lärde honom det tricket att få en snabb tid. Som vanligt är Lukas på strålande humör hela tiden. Vi laddar med lite varmchoklad så är livet toppen. Han har verkligen lärt sig åka superbra nästan lika fort som oss och vi åker FORT!!!!
I kväll är det legobygge och killarna har beställt en repris på min spagetti carbonara som jag gjorde på allt som fanns i kylskåpet a la´cajsa varg, Blev faktiskt skitgott. I går var Fredde, jag och Johan ute på kvällen och Lukas var själv med kusinfamiljen i dörren bredvid. De röks fortfarande på restauranger i Österrike och det är även tillåtet med djur där. Men det är väldigt mysigt. Vi spanade snygga tjejer till Johan men det fanns inga.

Mamma Maria


Vi masserar fötterna på varandra, för det är synd om dem.


Här bygger jag och pappa lego medans vi har afterski på rummet.


Full fart i backen!!


Här är jag, jag gör jättestora svängar.


Pappa tycker att jag och Johan dricker för mycket öl!


Mina kusiner


Man blir trött av all skidåkning!


Fika i backen med kusiner vitaminer...


Min första dag i Österrike.


Vi åkte Kielfärjan och sov på båten, Sen gick vi av och så åkte vi i en bil jättelänge. Jag Albin och Axel spelade DS och såg på film. Vi kom fram mitt i natten och jag skulle sova. Jag sov med Johan och han snarkade på natten.
Idag gick vi ner till stan det var jättemycket kramsnö överallt och vi såg en jättestor snögubbe. Vi åkte inte skidor idag för mamma var jätteförkyld.


Jag fick en gitarr i julklapp och jag kan spela en tuff låt.


Mamma försöker lära sig att blogga för mig!!!

Hej svejs!

Nu skall vi åka till Österide och åka skidor. Jag har varit hemma i två hela dagar och nu bär det av igen. Jag har tuffa förstora pjäxor som jag har lånat av någon och två par skidor. ett par för små och ett par för stora.
Mamma och Pappa och Johan har nya fina lagom stora utrustningar..

Jag är nog bäst ändå!

Skriver mer i Österike.

Vi åker ner med mina kusiner i en stor bil.


RSS 2.0